Vragen? Bel ons 088 765 1720  | info@zwaard.nl
Laden
Product(en) toevoegen...


OPTIMAAL DIGITAAL SAMENWERKEN

DIGITALE SAMENWERKING


Polvo is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de digitale communicatie tussen bedrijven soepel te laten verlopen waardoor vele processen verbeterd kunnen worden. Hierdoor zijn wij aangesloten bij Sales in de bouw. Dit is een online platform met als doel de processen tussen bedrijven die werkzaam zijn in de bouwbranche of verbonden zijn aan deze branche, te verbeteren.

Digitale oplossingen

Webshop en Bouwapp

U bereikt ons zeven dagen per week en 24 uurper dag via onze webshop en/of Bouwapp

✅Uw netto en bruto prijzen inzichtelijk
✅Up-to-date artikelinformatie
✅ Gemakkelijk een bestellijst maken

OCI koppeling

Een OCI Punchout koppeling geeft u de mogelijkheidom vanuit een eigen ERP-systeem of e-procurementplatform de productcatalogus van POLVO tebekijken.

✅Automatisch login
✅Direct de juiste prijzen van ons assortiment
✅ Inkooporder in uw ERP systeem

EDI

Of het nu gaat om het automatiseren vanfacturen, pakbonnen of orders. Bij Polvo doenwe dit volgens de sales standaard.

✅Pricat(Keten standaard)
✅E-facturatie
✅ Digitale pakbonnen
MEER WETEN MEER WETEN MEER WETEN

BIM

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D BouwInformatie Model (BIM) integraal wordt samengewerktdoor diverse disciplines in de bouwsector.

✅Gedeelde digitale weergave
✅Interoperabel
✅ Uitwisseling is gebaseerd op open standaarden

2BA

Miljoenen technische producten binnen één centraleartikeldatabase.

✅Informatie via Unifeed zoekmachine
✅Integratie vanuit eigen applicatie mogelijk bij 2BA
✅ Eigen netto inkoopprijzen overzichtelijk

SCANOPLOSSINGEN

Gemakkelijk producten bestellen door gebruik te maken van onze bluetooth.

✅Gebruik een handscanner om altijd en overal te kunnen bestellen
✅ Gemakkelijk de bussen of magazijn bevoorraden
MEER WETEN MEER WETEN MEER WETEN

Veelgestelde vragen over digitaal samenwerken

In de bouw draait het om efficiëntie, duidelijke planningen en een strakke financiële organisatie. De bouw werkt al honderden jaren ontzettend goed 'offline' samen.Maar de wereld wordt steeds digitaler. Zo ook de bouw.


Wat is een Nacacode?

Dit zijn codes die we koppelen aan artikelgroepen en uw calculatiecodes zodat u de facturen op de juiste kostenpost in kan lezen, het voordeel is dat u hierdoor direct een overzicht heeft op basis van kosten en uw calculatie

Wat is een building Information Modelling

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Building Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw.

Dus van het eerste ontwerp, gedurende de bouw, tijdens het beheer tot de sloop van het gebouw. Een uitgangspunt van BIM is dat verschillende partijen en teams samenwerken in verschillende fasen van de levenscyclus van het gebouw waarbij het aanleveren, ophalen en bewerken van de informatie in het BIM dient als ondersteuning en faciliteren van de rollen van de diverse belanghebbenden.


Wat zijn de vereisten van een BIM

  • een gedeelde digitale weergave
  • de informatie in het model is daadwerkelijk interoperabel, dat wil zeggen; verschillende computers (software) kunnen de bestanden uitwisselen en gebruiken
  • de uitwisseling is gebaseerd op open standaarden
  • de uitwisseling moet mogelijk zijn in de taal van de deelnemers in het project

OCI koppeling in de bouw

OCI staat voor Open Catalog Interface. Een OCI Punchout koppeling geeft u de mogelijkheid om vanuit een eigen ERP-systeem of e-procurement platform de productcatalogus van POLVO te bekijken. Dit uitstapje naar de webshop word geregeld door middel van een automatische login. De producten worden vervolgens gekozen en in het winkelmandje van POLVO webshop geplaatst. Daarnaast zijn up-to-date artikelinformatie, de beschikbaarheid/levertijd en de actuele prijs beschikbaar.


Vragen over digitaal samenwerken?

Wilt u graag digitaal samenwerken met Polvo? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar marketing@polvobv.nl

Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om digitale samenwerking gaat.


Laden
Laden
Ok